Jedziemy z rodzinką na okreś świąteczny nad morze w odwiedziny do naszej rodziny. Nigdy nie byłam w zimie nad morzem. Polećcie proszę jakieś atrakcje bo siedzenie przed telewizorem odpada
Szczerze mówiąc to morze w mojej opinii nie jest najatrakcyjnieszym wyborem na zimę ale na pewno coś znajdziesz dla siebie. Natknełam się na parę zdjeć z plazy w Dziwnowie. Spacer na pewno jest i zdrowy i przyjemny
Właśnie, pytanie dosyć istotne, chociaż w lecie też niewiele można robić nad naszym morzem. Choćby dlatego że zwykle jest deszczowo lub po prostu pochmurnie. Gdy nadmorskie sklepiki z pamiątkami są zamknięte to już w ogóle nudy na pudy. Pozostaje jedynie zwiedzanie miasta lub miejscowości. W wiekszych miasach typu Kołobrzeg, Międzyzdroje czy inne, zawsze sie coś znajdzie, gorzej z mniejszymi. chyba dobrym pomysłem będzie zakup przewodnika, w którym znajdziemy pare informacji na temat ciekawych miejsc lub zabytków. Ja jednak polecałabym zdecydowanie góry w zimie lub ewentualnie wycieczka do jakiegoś miasta. Tyle ich mamy przecież. W górach oprócz nart można znaleźc inne aktywne rozrywki. No i nie można zapomnieć przecież o samych górskich widokach. Zaśnieżone góry rekompensują czasem każdą nalepszą wycieczkę po Polsce. Jeżeli natomast chodzi o miasta, to Wrocław, Kraków, Gdańsk, Malbork, Kazimierz Dolny, Zakopane, Rzeszów. W każdym jest aż nadto do oglądania. Internet aż kipi od propozycji na wypełnienie czasu, od lenistwa aż po aktywny wypoczynek.
Ja byłam nad morzem z mężem zimą i nawet nie narzekam, spacery nad morzem u boku ukochanej osoby no i oczywiście zwiedzanie pięknych pobliskich miejscowości - naprawde polecam taki wypad Pozdrawiam
Nasz Bałtyk jest równie atrakcyjny zimą co latem. Miłe spacery po plaży, zwiedzić coś można. A także wiele wiele innych atrakcji. Serdecznie wszystkim polecam. Nasze Polskie jest piękne. Pozdrawiam.